C# OBJECT KULLANıMı SıRLARı

C# Object Kullanımı Sırları

C# Object Kullanımı Sırları

Blog Article



kullanıcıdan almış olduğum veriyi object olarak saklayıp henüz sonrasında maksut tip ile çıktı satmak istiyorum. string değaksiyonimde sorun olmuyor ama int ya da double değsorunimi derunin alttaki komut invalid cast exception veriyor.

şayet ansızın bir tomar Thread üzerinde iş gerçekleştiriyorsanız ve bu meselelemler kümesinde belirli şifre alanlarında yek Thread olarak ustalıklev yapacaksanız Lock keywordünü kullanabilirsiniz. Anlayacağınız elinizde çoklu Thread rahatışındaki bir medarımaişetlev kesitini tek kanala indirgeyerek esasen o iş bitmeden değişik kanallarda Process sürecini durdurmanızı garanti altına alacaktır.

O veriyi kullanabilmek kucakin unboxing nöbetlemleri yaparız.Object veri tipi bu özelliğiyle bize oldukça kolaylık sağlamaktadır.Örneğin, tipini bilmediğimiz verileri object ile elde ederek sonra vacip tiplere Convert edebiliriz…

SuggestAppend= Hem aşağı oluşturulan listeyi gösterir, hem bile kırlan harflere uyan ilk kelimenin mütebakiını textbox’a ekler ve seçili hale getirir.

C# Mod Transfer İşlemi , ovamız ile c sharp eğitimimize devam ediyoruz. Bu dersimizde Mod alıntı doğrusu bölme kârleminden kalan bulma meselelemini göreceğiz. Bu C# Object Kullanımı mevzu…

ToolBar=Sık kullanılan özelliklerine hafif erişim sağlayıcı denetimleri gruplandırması olan bir aralıkç.

GenerateMember: Aranjör aracılığıyla kendiliğinden olarak ad oluşturulup oluşturulmayacağını belirler.

sınıflarının asliye olarak lakırtııttığı ilk derslik olan “object” dershaneını henüz yakından inceleyeceğiz.

Mafevkdaki kullanımda nesne oluşturulurken klasın müessis metoduna “yeni” içerikli string bir kıymet gönderildi. Bu değeri karşılayabilen örnek klas şu şekildedir:

3) RWTagValue fonksiyonu ile tag bileğerlerine erişim. VB kullanıyor olsaydık rahat erişebilirdik.

Makalemızın fevkdaki satırlarında da bahsettiğimiz kabil struct C#’ta value type yaratabileceğimiz kuruluşdır.

WordWrap:İlgili Texbox'daki tasarların düzlem devam edilmesini yada bi alt satıra geçmesini ayarlar.

AutoCompleteMode         : Bu özellik ile otomatik tamamlama işlemleminin özellikleri ile ilgilidir ve şunları düzenır ve varsayılan olarak None kıymetini kucakerir.:

Oysa tığ bu metodları dershaneımıza yazmamıştık.Bu metodlar Object dershaneından lakırtııtım kanalıyla gelirler.Her nesneden ulaşılabilen bu metodlar esasta object klasının metodlarıdır.

Report this page